Atelier Nies
Kunst, educatie & illustratie

Als docent beeldende vorming werk ik al een aantal jaar samen met verschillende scholen en organisaties. Zo verzorgde ik verschillende kunsteductieve programma's voor  festivals, werk ik voor Stichting Madhouse in Enkhuizen, en schreef ik afgelopen zomer het zomer knutselprogramma voor camping Bakkum. Weten wat ik nog meer heb gedaan? Bekijk dan mijn portfolio! Naast deze grote projecten geef ik ook tekenles in mijn eigen atelier in Hoorn. Op deze pagina vind je het aanbod. 

Workshop of kunsteducatie op maat voor uw bedrijf, school of kinderfeestje? Neem contact op via formulier onderaan de pagina! 

TEKENLES KINDEREN 4- 7 & 8 -12 jaar
Elke zaterdag zijn er in het atelier tekenlessen voor kinderen van 4 t/m 12. Tekenen is een belangrijke oefening in het ontwikkelen van de fijne motoriek. Bovendien is het een fantastische goede stimulans voor een sterke hand/oog coördinatie. We werken elke les aan kleine opdrachtjes die we uitwerken in verschillende materialen. Denk aan houtskool, inkt, verf & krijt.
We werken met schetsboeken die in het atelier blijven liggen. Zo voorkomen we dat iemand zijn of haar materiaal thuis, in de bus of op vakantie is vergeten! Extra kosten hiervoor zijn €5,99, dit schetsboek is goed voor 8 lessen bij het kinderatelier. Schetsboek vol of stop je met de lessen? Dan mag het schetsboek mee naar huis! Het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen schetsboek mee te nemen. Het liefst met minimaal 140 gr schetspapier op A4 formaat!                                                                                                                                                               

I.v.m de huidige corona maatregelen verzamelen we 5 minuten voor en na de les bij de voordeur van het ateliergebouw op het Achterom 19 in Hoorn.  

Tekenles 8 t/m 12 jaar

 10:00 -11:30

 € 55 voor 4 lessen    6 plekjes beschikbaar

Tekenles 4 t/m 7 jaar

 12:00 -13:00

€ 45 voor 4 lessen     3 plekjes beschikbaar

Tekenles 8 t/m 12 jaar

14:00-15:30

€ 55 voor 4 lessen  = Vol T/M 28 November

Een proeflesje mee doen? Kosten zijn €5, en worden bij het voortzetten van de lessen verrekend. Reserveer een plekje via het contact formulier of koop direct de lessen via onderstaande knoppen!

Tekenles 4 t/m 7 jaar  12:00 -13:00  € 45 voor 4 lessen

Boek nuTekenles 8 t/m 12 jaar  10:00 -11:30  € 55 voor 4 lessen

Boek nu

                                                            

 

Workshop, tekenfeestje of andere activiteit 

Aanvraag

   


Let op: Bij minder dan 4 aanmeldingen kunnen de lessen helaas niet plaatsvinden, check de webshop voor beschikbaarheid! Liever op een ander moment tekenles? Mail me even en laat me weten op welke dag je graag zou komen tekenen!

Feestje vieren in het atelier? Dat kan voor €150  voor 6 tot 10 feestvierders. Geef door wat je graag zou willen tekenen of schilderen, of kom een keertje langs in het atelier!

TEKENLES VOLWASSENEN
Teken of schilderles aan de hand van eigen interesses. Wilt u uw schildertechniek verbeteren? Of toch liever inzoomen op tekentechnieken? Dan bent u bij Atelier Nies aan het juiste adres. Voor €60 doet u 4 x mee met de lessen in het Atelier. We werken met schetsboeken die u mee naar huis neemt om aan u gepersonaliseerde thuiswerk opdracht te werken. We starten elke les met het bespreken van de thuiswerk opdracht. Extra kosten voor het schetsboek zijn €5,99,  Het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen schetsboek mee te nemen. Het liefst met minimaal 140 gr schetspapier op A4 formaat! Mee doen? Geef u op via onderstaand formulier.