Atelier Nies 
Kunst, educatie &  Illustratie
 
 
 

Als docent beeldende vorming werk ik al een aantal jaar samen met verschillende scholen en organisaties. Zo verzorgde ik verschillende kunsteductieve programma's voor festivals, werk ik voor Stichting Madhouse in Enkhuizen, en schreef ik afgelopen zomer het zomer knutselprogramma voor camping Bakkum. Naast deze grote projecten geef ik ook tekenles in mijn eigen atelier in Hoorn. Op deze pagina vind je het aanbodTEKENLES KINDEREN 

Elke zaterdag zijn er in het atelier tekenlessen voor kinderen van 4 t/m 12. Tekenen is een belangrijke oefening in het ontwikkelen van de fijne motoriek. Bovendien is het een fantastische goede stimulans voor een sterke hand/oog coördinatie. We werken elke les aan kleine opdrachtjes die we uitwerken in verschillende materialen. Denk aan houtskool, inkt, verf & krijt.
We werken met schetsboeken die in het atelier blijven liggen. Zo voorkomen we dat iemand zijn of haar materiaal thuis, in de bus of op vakantie is vergeten! Extra kosten hiervoor zijn €5,99, dit schetsboek is goed voor 8 lessen bij het kinderatelier. Schetsboek vol of stop je met de lessen? Dan mag het schetsboek mee naar huis! Het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen schetsboek mee te nemen. Het liefst met minimaal 140 gr schetspapier op A4 formaat!                                                                                                                                                         

I.v.m de huidige corona maatregelen verzamelen we 5 minuten voor en na de les bij de voordeur van het ateliergebouw op het Achterom 19 in Hoorn.  

Boek nu

                              4 t/m 7 jaar    € 45 voor 4 lessen

Boek nu

                8 t/m 12 jaar  € 55 voor 4 lessen

Een proeflesje mee doen? Kosten zijn €5, en worden bij het voortzetten van de lessen verrekend. 

TEKEN & SCHILDEREN VOLWASSENEN

Teken of schilderles aan de hand van eigen interesses. Wilt u uw schildertechniek verbeteren? Of toch liever inzoomen op tekentechnieken? 

Dan bent u bij Atelier Nies aan het juiste adres. Voor €60 doet u 4 x mee met de lessen in het Atelier. We werken met schetsboeken die u mee naar huis neemt om aan u gepersonaliseerde thuiswerk opdracht te werken. We starten elke les met het bespreken van de thuiswerk opdracht. Extra kosten voor het schetsboek zijn €5,99,  Het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen schetsboek mee te nemen. Het liefst met minimaal 140 gr schetspapier op A4 formaat! Mee doen? Geef u op via onderstaand formulier. 

PORTFOLIO KUNSTEDUCATIE

Kunst-knutsel programma Camping Bakkum

Kunst-knutsel programma Camping Bakkum

Beschrijving Schrijven van het 7 daagse knutselprogramma voor camping Bakkum in Castricum. Aanleveren van Materiaal voor meer dan 100 kinderen per dag.

Type project Kunst-educatief ontwerp

Klant Camping Bakkum

Kunst coördinator Summerbreek

Kunst coördinator Summerbreek

Beschrijving Beeldende kunst coördinator. Verzorgen van een kunst-educatieve aanvulling tijden het festival van summer breek 2019. Boeken van kunstenaars en passende workshops.

Type project Kunsteducatie

Klant www.summerbreek.nl

Kinderbevrijdingsfestival

Kinderbevrijdingsfestival

Beschrijving Workshop uit de knutselcaravan. 100 kinderen werkten mee aan een boeketten voor op de vredestafel. Een tafel waar iedereen samen komt om verhalen te delen.

Type project Beeldende vorming

Klant Vondelpark Openlucht theater