Atelier Nies 
Kunst, educatie &  Illustratie
 


TEKENLES KINDEREN 

We werken met schetsboeken die in het atelier blijven liggen. Zo voorkomen we dat iemand zijn of haar materiaal thuis, in de bus of op vakantie is vergeten! Extra kosten hiervoor zijn €5,99, dit schetsboek is goed voor 8 lessen bij het kinderatelier. Schetsboek vol of stop je met de lessen? Dan mag het schetsboek mee naar huis!*                                                                           


Een proeflesje mee doen? Kosten zijn €5, en worden bij het voortzetten van de lessen verrekend. 


*Het is ook mogelijk om een eigen schetsboek mee te nemen. Het liefst met minimaal 140 gr schetspapier op A4 formaat!  Als docent en kunstenaar werk ik al een aantal jaar samen met verschillende scholen en organisaties. Zo verzorg ik verschillende kunsteductieve programma's voor festivals, werk ik voor Stichting Madhouse in Enkhuizen, en schrijf ik het vakantie knutselprogramma voor camping Bakkum. 


PORTFOLIO KUNSTEDUCATIE

Kunst-knutsel programma Camping Bakkum

Kunst-knutsel programma Camping Bakkum

Beschrijving Schrijven van het 7 daagse knutselprogramma voor camping Bakkum in Castricum. Aanleveren van Materiaal voor meer dan 100 kinderen per dag.

Type project Kunst-educatief ontwerp

Klant Camping Bakkum

Kunst coördinator Summerbreek

Kunst coördinator Summerbreek

Beschrijving Beeldende kunst coördinator. Verzorgen van een kunst-educatieve aanvulling tijden het festival van summer breek 2019. Boeken van kunstenaars en passende workshops.

Type project Kunsteducatie

Klant www.summerbreek.nl

Kinderbevrijdingsfestival

Kinderbevrijdingsfestival

Beschrijving Workshop uit de knutselcaravan. 100 kinderen werkten mee aan een boeketten voor op de vredestafel. Een tafel waar iedereen samen komt om verhalen te delen.

Type project Beeldende vorming

Klant Vondelpark Openlucht theater